headernieuw4

Belangrijke berichtgeving omtrent het CORONA-virus

De Corona-maatregelen worden verlengd tot 28 april 2020. Maar....

Dagelijks zitten er een aantal van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten voor u klaar om uw klachten via beeldbellen of telefonisch in kaart te brengen en om u van oefeningen en adviezen te voorzien.

In enkele gevallen bieden wij nog fysieke behandelingen in de praktijk of aan huis aan. Dit kan zijn bij acute klachten voor mensen met een vitaal beroep of bij klachten na een operatie.

Wanneer u zich aanmeldt in de praktijk zal er een triage plaatsvinden waarin beoordeeld wordt of en hoe de behandeling zal plaatsvinden. Indien u inspreekt op het antwoord apparaat of ons mailt nemen wij contact op met u en zullen we samen beoordelen hoe wij u het beste kunnen begeleiden.

Wij zijn tussen 8.30 en 12.30 telefonisch bereikbaar op 0547-272454 of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hopelijk heeft u begrip voor ons besluit.

Namens het hele team wensen wij dat deze tijd snel voorbij zal gaan en dat we elkaar gauw weer live en in goede gezondheid zullen treffen. 

Blijf gezond en blijf in beweging!

Team Fysiotherapie Medisch Centrum Goor de Oliphant

Corona

 

 

Contact / Openingstijden

Fysiotherapie Goor

Adres: Irisstraat 2 - 21
Postcode: 7471 AV
Plaats: Goor

Tel: 0547 - 27 24 54

Openingstijden: 

- Maandag 07:30 - 19:00 uur
- Dinsdag t/m Vrijdag 07:30 - 18:00 uur 

M: info@fysiotherapiegoor.nl
Wij maken gebruik van Zorgmail voor veilige communicatie met andere zorgverleners.