Skip to main content

headernieuw4

Health Check na de lockdown

Hoe belangrijk is gezondheid!

We zijn er ons allemaal enorm van bewust geworden in de afgelopen weken. Ondertussen zijn onze therapeuten weer actief aan het behandelen in de praktijk, uiteraard met een aantal aanpassingen vanwege het coronavirus. Maar uw fitheid en gezondheid blijven onze speerpunten. En steeds duidelijker wordt het dat een fit lichaam een gezonder lichaam is met een hogere weerstand.

Aangezien fysieke afspraken dus weer mogelijk zijn is het nu ook mogelijk om de Health Check af te nemen. Bel ons op om een afspraak te maken als wij u nog niet benaderd hebben. 

Nog geen Health Check besteld in de afgelopen weken maar bent ook u benieuwd hoe het staat met uw fitheid, met uw fysieke gesteldheid? Bestel dan alsnog onze Healthcheckbon tegen gereduceerd tarief en verzilver hem gelijk! 


Draag u uzelf een warm hart toe!


 

harthealthcheck

Wat houdt een Health Check in?

De Health Check is een onderzoek naar uw huidige fitheid en gezondheid. Bij dit onderzoek kijken wij naar verschillende factoren die van invloed zijn op uw leefstijl en de risicofactoren daarin. Aan de hand van de uitkomsten van verschillende testen ontvangt u van ons een rapportage met daarin aanbevelingen om zo een optimale fitheid en leefstijl te kunnen bewerkstelligen.


Wij bewegen samen naar een gezondere toekomst!


Enkele onderdelen van Health Check zijn:

  • Korte intake en uitleg over het onderzoek
  • Longfunctietest
  • Bloeddrukmeting
  • Lengte, gewicht, BMI en vetpercentage
  • Knijpkracht
  • Schouder- en rug-lenigheidstest
  • Uithoudingsvermogen test
  • Individueel advies

De uitkomsten van verschillende testen worden vergeleken met de normwaarden die gelden in de verschillende leeftijdscategorieën bij mannen en vrouwen.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van “Health Check” en uw naam. Na overmaken van €40 onder vermelding van Health Check (normaal tarief Health Check is €55) op rekeningnummer NL12 INGB 0001 4518 94 krijgt u van ons een korte vragenlijst toegestuurd en nodogen wij u uit voor de Health Check en een persoonlijk beweegadvies, afgestemd op uw wensen en behoeften. Wij hopen u zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen in onze praktijk.

Team Fysiotherapie Medisch Centrum Goor “de Oliphant”

Contact / Openingstijden

Fysiotherapie Goor

Adres: Irisstraat 2 - 21
Postcode: 7471 AV
Plaats: Goor

Tel: 0547 - 27 24 54

Openingstijden: 

- Maandag 07:30 - 19:00 uur
- Dinsdag t/m Vrijdag 07:30 - 18:00 uur 

M: info@fysiotherapiegoor.nl
WhatsApp: 06 23740763
Wij maken gebruik van Zorgmail voor veilige communicatie met andere zorgverleners.

Social